Agent dezinsectie deratizare dezifectie

Agent dezinsectie deratizare dezifectie

Agent dezinsectie deratizare dezifectie, operator DDD, calificat conform legislatie in prestarea de servicii, pentru combaterea daunatorilor.

Agentul de dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie este operatorul care desfăşoară activităţi de deratizare, dezinfectie şi dezinsecţie.

Servicii DDD, efectuate in incinte, precum:

 • Dezinsectii institutii publice; reşedinţe; şcoli; creşe;
 • Deratizare grădiniţe; cantine; spitale; birouri;
 • Dezinfectii sectoare industriale, agricole şi administrative; mijloace de transport;
 • Deratizare Dezinsectie precum şi în spaţii exterioare – zone populate, spaţii verzi, parcuri etc.;
 • Dezinsectie persoane fizice; apartamente; vile; garsoniere; blocuri; etc.;
 • Dezinfectii si Dezinsectii nebulizare pentru înlăturarea germenilor patogeni şi combaterea speciilor de insecte;
 • Deratizare rozătoare dăunătoare din zonele procesate.
 • Astfel, agentul D.D.D, presteaza servicii atât în sectorul public, cât şi în cel privat.

Agent dezinsectie deratizare dezifectie

Agentul de dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie este obligat sa demonstreze competenţe de pregătire in domeniul DDD. Operatiuni de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie în conformitate cu specificul fiecarei situaţii din obiectivul de tratat. Astfel, se stabilesc aspectele preliminare esenţiale legate de speciile dăunătorilor de combătut. Gradul de invazie şi extinderea în spaţiu, metodele de intervenţie ce urmează a fi aplicate, substanţele toxice si non toxice de utilizat, necesarul de materiale şi echipamente specifice.

 • Operatorul serviciului DDD este obligat ca prin modul de prestare a serviciului să asigure protecţia sănătăţii publice utilizând numai mijloace şi utilaje corespunzătoare cerinţelor autorităţilor competente din domeniul sănătăţii publice şi al protecţiei mediului.
 • Operatorul D.D.D., instruieşte beneficiarul cu privire la acţiunile de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie de realizat. Specificând cu precizie rolul şi modalităţile de intervenţie ale acestuia în cadrul acţiunilor desfasurate. Cu precădere în asigurarea curăţeniei ca etapă preliminară obligatorie pentru reuşita combaterii dăunătorilor şi privind măsurile de prevenire a eventualelor accidente ţinând seama de factorii de risc existenţi.
 • Operatorul D.D.D.(dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie), dovedeşte competenţe privind derularea efectivă a lucrărilor de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie, preparând necesarul de materie prima, aplicând metodele de combatere adecvate fără a periclita siguranţa mediului înconjurător.

Competenţele fiecarui agent, operator D.D.D

 • utilizarea aparatelor cu acţionare manuală,
 • punerea în funcţiune,
 • exploatarea şi oprirea aparatelor cu acţionare electro-mecanică şi a celor acţionate prin motoare cu ardere internă conform instrucţiunilor de lucru, respectând normele de protecţie a muncii şi de prevenire şi stingere a incendiilor specifice, în corelaţie cu particularităţile fiecarui spatiu supus sau expus tratamentelor.
 • Niciodată, operatorul D.D.D, nu va efectua serviciul altfel, decât cel conform modului de organizare ( vezi punct 1), va tine cont de fisa de securitate, aviz soluție folosita, concentrație, etc. Toate aceste servicii se fac cu înștiințare directa către beneficiar, proces verbal, semnalistica necesara de avertizare scrisa, verbala și nu numai.
 • Materia prima din gestiune nu se înstrăinează si nu se arunca la intamplare in zone accesibile populatiei sau animalelor de companie

El, agentul operator demonstrează totodată, capacităţi de verificare şi întreţinere a echipamentelor de lucru pentru menţinerea duratei de viaţă. Protejarea suprafeţelor supuse acţiunii de dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie în timpul derulării activităţilor.

Operatorul D.D.D,(Dezinfectie, DeratizareDezinsectie), are obligatia sa controleze si sa monitorizeze toate  suprafeţele procesate in vederea aplicarii unor masuri corective de combatere pentru realizarea scopului final propus.

Echipa Solution Atac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.