Cat costa o deratizare?

cat costa o deratizare

Cat costa o deratizare? Aceasta va fi una dintre cele mai puse intrebari in viiotarea perioada atunci cand aveti o infestare cu daunatori DDD. Daca va intrebati de ce, atunci cititi pana la final acest articol.

Cat costa o deratizare?

Tinanad cont ca deja este toamna si vine sezonul rece si apar daunatorii DDD ( deratizare, dezinsectie, dezinfectie). Astfel, toate rozatoarele care pana acum au trait pe langa ghenele de gunoi pentru a se hrani vor cauta un adapost cald. Singurele locuri in care s-ar putea adaposti la venirea iernii sunt spatiile umane. Acest lucru duce la infestari cu rozatoare ce ne vor da foarte mari batai de cap. De aici va aparea si intrebarea cat costa o deratizare? Aceasta fiind singura metoda de a scapa de o infestare de rozatoare, trebuie sa apelati la o firma DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie). In acest articol va vom prezenta cat costa o deratizare pentru un client dar si cat costa o deratizare pentru o firma DDD.

Servicii deratizare si igienizare DDD

O sedinta de deratizare incepe de la 2 roni pe metrul patrat si poate creste in functie de nevoia spatiului tratat.  Pentru suprafete mai mici de 50 de metrii patrati si ajung la sub 0.7 bani per metru patrat pentru incaperi de peste 500 metrii.

  • Daca sunteti o persoana juridica (firma) atunci costurile sunt altele si se calculeaza altfel. Pentru persoanele juridice o interventie cu un pachet complet DDD ( deratizare, dezinsectie, deiznfectie ), ofertele se vor aplica individual. Porneste de la 60 lei pentru suprafete mici si ajung la peste 250 lei pentru suprafete industriale. Aceste preturi sunt strict pentru spatii de birouri, hale, depozite, restaurante, magazine, gradinite, etc.
  • In cazul apartamentelor preturile sunt fixe. Daca alegeti o singura interventie pretul porneste de la 100 lei pentru o garsoniera si ajunge la 150 lei pentru apartamentele de 3 camere. Pentru o eficienta mai mare majoritatea firmelor DDD, inclusive Solution Atac recomanda sa faceti minim 2-3 interventii. Aici pretul pleaca de la 250 lei si ajunge la 300 lei.
  • Acestea sunt preturile standard, dar ele pot varia foarte mult in functie de situatie si in functie de foarte multi factori despre care vom vorbi la urmatorul punct.

Cat costa o deratizare pentru firma DDD?

Firmele de DDD ( deratizare dezinsectie dezinfectie ) au multiple costuri. Acestea  plecand de la asigurari, chirii, transport, personal, calificari si multe altele pana la costurile directe pentru fiecare interventie.

De ce variaza si care sunt costurile pentru o interventie?

Costurile pentru o interventie variaza in functie de:

  • substanta si concentratia substantei pulverizate, substanta ULV, numarul de capcane cu adeziv si gelul insecticid;
  • fregventa solicitarilor in functie de gradul de infestare;
  • necesar personal pentru fiecare interventie. Se va tine cont de suprafata m2;
  • perioada si cat de urgenta este interventia (in weekend sau cand sunt sarbatori preturile sunt ceva mai mari);
  • numarul de capcane cu adeziv folosite si numarul interventiilor solicitate.
  • Interventiile de dezinfectie realizate dupa deratizare costa si ele dar sunt indispensabile;
  • consum transpot, logistica, etc.

Acestea sunt costurile majore si in functie de acesti factori variaza si preturile pentru interventii.

Compania DDD – SOLUTION ATAC

Firmele ce se respecta folosesc substante mult mai calitative si mai puternice,conforme fiecarei interventii. Din acest motiv au si preturile ceva mai mari fata de o firma nou aparuta ce foloseste substante slabe si diluate. Per total aceste servicii de deratizare isi merita pe deplin banii si sunt o investitie foarte buna din toate punctele de vedere. Daca tinem cont si la ce preturi se pot ridica reparatiile dupa o infestare cu rozatoare, deratizarea pare o optiune mult mai ieftina. O astfel de actiune realizata la timpul ei poate salva foarte multi bani si foarte mult timp. Firmele beneficiaza de reduceri la inchierea unor contracte pentru interventii perioadice, aspect foarte important si foarte avantajos pe termen lung.

Firma ddd, ofera servicii de deratizare, servicii de dezinsectie si servicii de dezinfectie pentru ce i ce au nevoie. Apelati cu incredere la contracte de colaborare dupa o informare exacta asupra fiecarui serviciu ddd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.