Colectare uleiuri uzate

In ultimii ani s-au inmultit foarte mult fastfood-urile si restaurantele, motiv pentru care exista o cantitate foarte mare de ulei uzat. Acest ulei este foarte periculos si dauneaza grav mediului daca nu este reciclat cum trebuie. Uleiul alimentar uzat trebuie strans si reciclat sau chiar distrus pentru prevenirea contaminarii surselor de apa si a restul naturii cu acesta. De acest lucru se ocupa SOLUTION ATAC. Pe langa serviciile DDD (dezinfectie, deratizare, dezinsectie), SOLUTION ATAC se ocupa si cu reciclarea si colectarea uleiurilor uzate.

Este destul un singur litru de ulei uzat pentru contaminarea a 1 milion de litrii de apa sau pentru degradarea solului pentru 5 ani. Astfel uleiurile uzate reprezinta peste 12% din poluantii din apa si sol.

Orice firma sau societate ce detine o bucatarie propie pentru a se pune in legalitate trebuie sa incheie un contract cu o firma de colectare a uleiurilor autorizata la randul ei de catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului. Legea mai impune si detinerea unui separator de grasimi de catre aceste societati. Aceste prevederi se aplica si in cazul service-urilor auto, spalatoriilor, benzinariilor si altor multe societati comerciale.

Consecinte? In cazul in care societatiile comerciale nu detin un contract de colaborare sau un separator de grasimi vor primii sanctiuni destul de mari ajungandu-se chiar si la suspendarea autorizatiei de functionare.

Pentru a evita orice risc de a primii o sanctiunie sau mai rau suspendarea dreptului de functionare, puteti apela cu incredere la SOLUTION ATAC, noi detinem solutia, putem incheia contracte foarte avantajoase pentru toate societatile comerciale. Odata incheiat un contract, compania noastra elibereaza si documentele oficiale aferente intregului proces pentru a fi in legalitate totala.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa apelati la SOLUTION ATAC pentru incheierea celui mai bun contract pentru compania dvs.

Legea impune ca aceste societati comerciale sa fie dotate si cu un separator de grasimi. In anumite cazuri, cand restaurantul dispune de parcare proprie este necesar si de un separator de hidrocarburi. Aceeasi regula se impune si pentru service-urile auto, spalatoriile auto, benzinarii, piete publice si platforme industriale.

Aceste societati comerciale pot fi:

  • restaurante;
  • pizzerii;
  • firme catering;
  • puburi;
  • cafenele;
  • cantine;
  • hoteluri;
  • producatori industriali de alimente;
  • shaormerii;
  • gogoserii.
Separator hidrocarburi

Inaltime: 350 mm;

Latime: 290 mm;

Debit: 0,20 l/s;

Recomandare: pentru locatii* mici.