Despre companie

Compania noastra are personal calificat si o logistica foarte bine pusa la punct pentru a putea interveni in orice situatie. Detinem toate autorizatiile ddd, conform legislatiei in vigoare, solutiile folosite sunt declarate la ITM, CU ACORD avem acord de folosire din partea Ministerului Sanatatii, avize actualizate fiecarei procedure de lucru.

Oferim servicii de deratizare, servicii de dezinsectie sau servicii de dezinfectie pentru orice tip de problema, oricat de grava ar fi ea.

Oferim servicii de DDD in foarte multe orase, incepand cu Bucuresti ( toate cele 6 sectoare ), Ilfov, Ploiesti, Brasov, Campina, Snagov, Dragomiresti Deal-Vale, Giurgiu, Pitesti, s.a.m.d.

Timpul in care ne mobilizam este unul foarte mic, suntem flexibili si incercam sa ne mulam pe nevoile fiecarui client, pentru nu a afecta activitatea pe care o desfasoara acesta.

Suntem intr-o continua dezvoltare pentru a asigura cele mai bune servicii de DDD, cu o eficienta maxima, tradusa in costuri mult mai mici. Acestea contribuie la o satisfactie garantata si la clienti multumiti pe deplin de serviciile noastre.

Despre noi Solution Atac 1

Serviciile DDD au devenit din ce in ce mai importante si mai cautate deoarece lumea a inceput sa constinetizeze importanta si eficienta lor. Aceste servicii sunt benefice doar daca sunt realizate corect si de o firma de incredere.

Pentru asta trebuie sa apelati la o firma cu reputatie, SOLUTION ATAC are foarte multe review-uri din partea clientilor si de asemenea va pune la dispozitie un site unde puteti citi foarte multe articole din domeniul DDD.

Prima data cand apelati la SOLUTION ATAC, vom evalua gravitatea problemei dupa care vom stabili un plan de atac in asa fel incat sa fim cat putem de eficienti si sa facem o treaba cat mai buna. Scopul nostru nu este sa cheltuim degeaba banii si timpul clientului ci sa rezolvam cat putem de rapid toate problemele acestuia fara costuri foarte mari.

Multumita acestui plan si rezultatele sunt mult mai bune si de durata. Dupa ce colaborati cu noi veti observa ca va puteti relua activitatea sau sa locuiti imediat in acel spatiu fara cel mai mic risc si fara grija daunatorilor sau a microbilor.

Despre noi Solution Atac 4

In acest moment in domeniul DDD ( dezinfectie, deratizare, dezinsectie ) au aparut si inca apar foarte multe firme noi cu metode noi sau cu aparatura noua. Astfel in acest nou context, concurenta este foarte mare, motiv pentru care noi incercam sa ne inoim si sa ne inbunatatim metodele si serviciile DDD pe zi ce trece.

Cine suntem mai exact ?

Noi suntem idealul oricarei firme din domeniul DDD, suntem cea mai buna solutie pentru serviciile de deratizare, servicii de dezinsectie sau servicii de dezinfectie. Acest lucru nu este spus de noi ci este concretizat de opiniile si review-urile clientilor nostrii. Avem la activ sute de clienti foarte multumiti de serivciile DDD prestate de noi, clienti care apeleaza mereu la noi si ne recoamanda cu drag.

Solution Atac este o firma formata dintr-un colectiv tanar, in continua dezvoltare care ofera cele mai bune servicii DDD ( deratizare, dezinsectie, dezinfectie ), pentru niste tarife foarte rezonabile. Focusul nostru este orientat asupra clientului, a nevoilor sale. Fiecare situatie si fiecare client este diferit, incercam sa asiguram solutii personalizate in functie de fiecare situatie.

Despre noi Solution Atac 2