Dezinfectie – Companie DDD

dezinfectie compania ddd

Dezinfectie – Companie DDD ( deratizare dezinsectie dezinfectie ), firma autorizata conform legislatiei in vigoare de prestari servicii ddd.

Servicii dezinfectie

Dezinfectia este un proces de decontaminare si eliminare a bateriilor, microbilor si a virusilor de pe anumite suprafete si din anumite incaperi. Foarte multa lume apeleaza la firme de DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) pentru servicii de dezinfectie fara sa stie excat ce se petrece in spatele acestui proces. In articolul de astazi vom discuta si vom prezenta tot procesul si ce inseamna acesta mult mai pe larg.

Dezinfectia intr-o companie DDD ( dezinfectie deratizare dezinsectie )

Ce inseamna in primul rand serviciul de dezinfectie intr-o companie DDD. Pentru a presta servicii de dezinfectie este necesar sa aveti deschisa o companie DDD. Plus multe alte calificari, precum in oricare dintre cele 3 serivcii din pachet servicii deratizare, servicii dezinsectie sau servicii dezinfectie.. Mai multe detalii despre deschiderea si necesarul pentru punerea in functiune a unei companii DDD, puteti citi articole separat. Dezinfectia este pe departe unul dintre cele mai importante servicii din cele 3, mai ales acum in pandemie. Plus ca dupa o actiune de deratizare sau de dezinsectie este recomandat sa realizati la pachet si o dezinfectie. Acest lucru face ca procesul de dezinfectie sa fie unul indinspensabil.

Dezinfectie covid 19

Dupa pandemia de Covid-19 cererea pentru dezinfectii nebulizare covid, a crescut enorm de mult. Personalul nu necesita decat o pregatire speciala in aceasta directie, deci comapania DDD are obligatia de pregatire personalului DDD. Importanta dezinfectiilor este foarte mare si odata ce lumea a inceput sa constientizeze din ce in ce mai mult beneficiile acestora. In acest mod toate incaperile in care ne petrecem timpul in perioada zilei, la munca, la scoala, in vacanta, etc devin mai curate. Foarte multe firme si companii au optat pentru servicii de dezinfectie in cadrul centrelor si spatiilor lor, ca si persoane juridice.

Dezinfectie – Companie DDD

Ce costuri are o companie DDD strict pentru serviciile de dezinfectie? In principal costul major este reprezentat de substantele folosite pentru distrugerea bacteriilor. Acestea necesita sa fie de calitate si folosite cu o concentratie destul de mare incat sa-si faca efectul corespunzator. Aparatura este aceasi precum in cazul dezinsectiilor, se folosesc pompe de joasa presiune, atomizatoare si masini pentru nebulizare. Echipamentul de protectie si pregatirea profesionala a angajatilor companiei DDD este aceasi. Costurile suplimentare constau doar in achizitia substantei speciale pentru combaterea virusilor si a bacteriilor. Si nu in ultimul rand de o pregatire adecvata pentru fiecare spatiu de lucru, tinand cont de configuratia lui, suprafata si domeniul de activitate.

Mod de lucru – Dezinfectie covid nebulizare

Modul de lucru este foarte asemanator cu cel al dezinsectiilor. Substanta poate fi aplicata direct pe suprafete si sters mecanic sau se poate aplica prin pulverizare in toata incaperea. Aceste doua metode sunt mai clasice si au eficiente destul de scazute. Metoda de ultima generatie este cea prin nebulizare. Aceasta metoda foloseste un aparat special, foarte asemanator cu o pompa de inalta presiune.  Picaturile ( microni )de dezinfectant sunt mult mai mici si se formeaza o ceata foarte groasa. Aceasta ceata se depune pe toate suprafetele, chiar si cele mai greu acesibile. Astfel este acoperita intreaga incapere si se foloseste o cantitate simtitor mai mica de dezinfectant.

Costurile sunt mai reduse si eficienta este marita. Nu toate companiile DDD ofera aceasta optiune. Dar cel mai bine ar fi sa apelati la o companie DDD ( dezinfectie, deratizare, dezinsectie ), ce va poate realiza o dezinfectie prin nebulizare. Avantajele realizarii de dezinfectii periodice sunt nenumarate.

Este foarte recoamandat sa realizati sedinte de dezinfectie atat in locuinta personala cat si in incaperile in care va petreceti intreaga zi (biroul, locul de munca, etc). Dupa ce sunt realizate dezinfectii profesionale de catre o firma DDD este foarte bine sa intretineti de unii singuri suprafetele usor accesibile cu o laveta si dezinfectant gasit in comert. In acest mod veti tine la distanta orice fel de baterie si de virus.

Asa cum am prezentat si in acest articol, procesul de dezinfectie nu este unul complicat sau foarte costisitor. Este un serviciu de care aveti nevoie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.