Dezinfectie – Firma DDD Dezinfectie

dezinfectie - firma ddd dezinfectie

Dezinfectie- Firma dezinfectie Dezinfectie, companie autorizata conform legislatie in vigoarea in vederea lucrarilor de dezinfectie dezinsectie si deratizare.

Dezinfectie – Firma DDD Dezinfectie

In articolul de astazi vom discuta despre cum iti poti deschide o firma de dezinfectie. Am mai discutat in articolele trecute despre pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru deschiderea unei firme DDD ( deratizare, dezinsectie, dezinfectie ). Pentru tinerii antreprenori sau cei ce vor sa-si deschida o firma in acest domeniu si nu stiu de unde sa inceapa, acest articol este foarte folositor. O firma DDD ( dezinfectie deratizare dezinsectie ), implica multe responsabilitati si foarte multa atentie.

De ce aveti nevoie pentru o firma de dezinfectie?

In acelasi mod precum la firmele DDD, este necesar sa va deschideti un SRL sau un PFA.  Asfel sa puteti obtineti anumite autorizatii pentru punerea totala in legalitate. Odata obtinute toate autorizatiile si toate avizele putem trece la pasul 2, ceea ce tine de partea fizica, substante, aparatura, personal, etc. In acest caz aparatura necesara este foarte comuna intr-o firma DDD. Pompe de joasa presiune pentru dezinfectiile clasice, pompe de inalta presiune pentru spatii deschise sau incaperi foarte mari. Aparatele de nebulizare reprezinta una dintre cele mai bune investiii intr-o firma de dezinfectie. Prin procesul de nebulizare dezinfectia are loc mult mai eficient, profund si ieftin. Cantitatea de substanta este foarte mica in comparative cu celelalte metode.

Sursele de venit pentru o firma de dezinfectie

Daca va intrebati de unde face bani o firma de dezinfectie tinand cont ca firmele DDD realizeaza pachete complete de 3 actiuni. Firmele de dezinfectie realizeaza venituri din actiunile de dezinfectie in principal, daca treaba este facuta cum trebuie, de calitate atunci clientii vor revenii pe o perioada indelungata. Vanzarea de produse pentru dezinfectie si pentru mentinere, acest venit este si el foarte generos mai ales daca activati si in mediul online.

Substante dezinfectie dezinsectie deratizare

Produsele ddd  au inceput sa se vanda din ce in ce mai bine, mai ales deoarece sunt mult mai calitative fata de cele gasite in comert, in supermarketuri. Lumea prefera sa cumpere de la o firma specializata si o firma de dezinfectie decat de la magazinele normale. Avantajele sunt nenumarate atat pentru ei cat si pentru dvs ca vanzator. Contractele de dezinfectie cu scoli, crese, birouri, magazine, restaurante, etc, locatii obligate prin lege sa realizeze actiuni de dezinfectie periodice. Toti acesti clienti, fie ei persoane fizice, fie ele persoane jurdice. Totul consta in calitatea produselor si a serviciilor, odata facut portofoliul de clienti firma va merge din inertie financiara foarte bine.

Reclama, clientii si marketing

Ca in orice alta afacere reclama si marketingul fajuta foarte mult. Daca investiti in partea de imagine cu siguranta pentru inceput veti castiga foarte multi clineti. Promotiile sunt si ele binevenite pentru companiile ddd  noi aparute pe piata. Odata cu timpul si calitatea superioara a dezinfectiilor, portofoliul de client se va mari si se va pastra in timp. Astfel puteti ajunge in scurt timp sa aveti contracte si comenzi non-stop.

Motoul firmei este si el foarte important. Un moto special, aparte, increzator si inspirat va inbunatati foarte mult imaginea firmei. Pentru inceput asa se vor castiga cel mai usor clinetii pana la formarea unei imagini si unui renume pe piata. In aceste vremuri de pandemie de Covid-19 afacerile cu dezinfectanti au inceput sa mearga extraordinar de bine, chiar si cu o concurenta destul de mare pe piata.  Per total investitia intr-o astfel de afacere merita pe deplin si este o idee foarte buna mai ales pentru tinerii priceputi in mediul online. Un exemplu foarte bun este SOLUTIN ATAC o firma model mai ales pentru tinerii antreprenori. Mai multe articole de genul puteti citi la noi pe site, aici, sau pe celalalte site uri, cum ar fi:

  • www.solutionatac.ro
  • www.anti-insect.ro
  • www.pest-solution.ro
  • www.servicii-dezinsectie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.