Firma DDD – deratizare dezinsectie

Firma DDD – deratizare dezinsectie

Firma DDD – deratizare dezinsectie dezinfectie, servicii complete pentru persoane juridice, restaurante, magazine, scoli, gradinite, blocuri si nu numai.

Servicii deratizare dezinsectie dezinfectie

Daunatorii vizibili sunt printre cei mai rai si creaza cel mai mare disonfort si cele mai multe daune materiale. Din aceasta categorie fac parte rozatoarele (soareci, sobolani, etc) si insectele (tantari, capuse, etc). Virusii si bacteriile sunt si ele foarte periculoase si daunatoare chiar daca nu sunt vizibile cu ochiul liber. Chiar daca nu le putem vedea in jurul nostru, ele exista si reprezinta un mare pericol. Dar in articolul de astazi vom vorbi despre daunatorii vizibili pe care-I putem vedea mereu in spatiul nostru de zi cu zi.

Pentru a scapa de orice tip de infestare cu rozatoare sau insecte trebuie sa apelati la o firma DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie). SOLUTION ATAC este una dintre firmele DDD cu o experienta in domeniu si cu un portofoliu foarte vast de clienti.

Despre deratizare

Actiunea de deratizare prestata de o firma DDD consta in eliminarea si combaterea tuturor tipurilor de rozatoare. Aceasta actiune trebuie realizata o data la 3 luni, uneori chiar si mai des in functie de necesitate. Deratizarea se poate realiza prin mai multe metode.

  • Prima si cel mai probabil cea mai folosita este metoda mecanica. Metoda mecanica presupune montarea de capcane, capcane cu lipici si curse pentru rozatoare. Cu ajutorul acestei metode se scapa destul de usor de toate rozatoarele.
  • Cealalta metoda foarte eficienta si rapida este metoda chimica. Aceasta metoda consta In exterminarea rozatoarelor cu ajutorul unor substante speciale. Dezavantajul acestei metode este ca se curata foarte greu locul infestat de rozatoare. Indiferent de metoda aleasa la sfarsit se realizeaza si o dezinfectie pentru sterilizarea intregii incaperi. Rozatoarele port foarte multe boli si virusi.

Despre dezinsectie

Dezinsectia este procesul de combatere si de eliminare a insectelor daunatoare (tantari, capuse, molii, etc). Dezinsectia se realizeaza de catre o firma DDD ( Dezinsectie Deratizare Dezinfectie ), specializata in asa ceva. Metodele sunt multiple si difera foarte mult in functie de zona afectata, daca este exterioara sau interioara. In principal se folosesc atomizatoare, masini de ceata, pompe de joasa presiune, geluri insecticid, capcane, etc. Aceasta actiune se realizeaza ori de cate ori este nevoie si minim o data la 3 luni precum si in cazul deratizarii.

Asa cum am precizat si mai sus, dupa dezinsectia unei incaperi se realizeaza o dezinfecie pentru a steriliza incaperea. Insectele sunt unele dintre cele mai mari transmitatoare de boli si virusi. Tot acest pachet de servicii este furnizat de o firma DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie).

Firma DDD – deratizare dezinsectie

Pentru o firma DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) aceste doua servicii reprezinta peste jumatate din intreaga activitate. Aceste doua activitati aduc implicit cu ele si activitatea de dezinfectie, lucru foarte avantajos. Din punct de vedere financiar aceste doua actiuni nu necesita aparatura speciala si costurile sunt destul de reduse. Actiunile de deratizare si dezinsectie reprezinta un venit consistent mai ales in sezonul cald cand gradul de infestari si numarul de daunatori este mult mai mare. Pe langa tot ce pot strica si bolile pe care le imprastie acestea scad foarte mult si confortul zilnic al oamenilor, lucru foarte important.

SOLUTION ATAC reprezina una dintre firme DDD de pe paita. Se ocupa de toate cele trei actiuni la un standard foarte ridicat. Aparatura de ultima generatie, substante calitative si personal calificat.

Servicii ddd, de deratizare dezinsectie si dezinfectie covid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.