Firme de dezinsectie Bucuresti

Firme de dezinsectie Bucuresti

Firme de dezinsectie Bucuresti, companie de prestari servicii ddd pentru persoane juridice, firme, restaurante, gradinite, birouri, gradinite.

Cu ce se ocupa o firma de dezinsectie? Ce presupune dezinsectia?

Dezinsectia este un proces elaborat ce cuprinde toate mijloacele de prevenire si de combatere a insectelor, a taratoarelor si a zburatoarelor mici. Metodele sunt multiple si le vom discuta pe toate mai pe larg in articolul de astazi. Acest articol se va axa pe ce presupune o firma de dezinsectie in Bucuresti si nu numai.

Ce presupune o astfel de firma?

O firma de dezinsectie precum in cazul firmelor ddd (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) presupune atat partea fizica (aparatura, vehicule, personal si substante) cat si partea tehnica (procedee, autorizatii, tehinici si metode). Acest tip de firma este ceva mai complexa si necesita mult mai multa responsabilitate si atentie decat oricare alta firma normala. Mai departe vom detalia fiecare parte precizata pana acum.

Autorizatii:

in primul rand inainte sa demaram activitatile firmei ddd (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) trebuie sa intram in legalitate si mai apoi sa demaram activitatea propiu-zisa. Primul lucru ce trebuie facut este sa deschidem o firma, un SRL sau PFA. Este foarte simplu si usor de deschis o firma, costa in jur de 200 de lei si se face foarte rapid. Urmatorul pas este obtinerea de avize si autorizatii pentru desfasurarea activitatilor DDD. Prima pe lista ar fi autorizatia din partea DSV ce va permite sa prestati servicii DDD. Urmatoarele ar fi autorizatiile de la DSP, Primarie, Politie, DSV, Mediu, ISO, calificari operator. Puteti gasi ghiduri complete in acest sens, explicite.

Aparatura si personal

Aparatura si personalul sunt si ele foarte importante. O aparatura moderna si de tehnologie noua va fi mult mai eficienta astfel scazandu-se din costuri. Pentru o firma de dezinsectie nu sunt necesare foarte multe aparate. In primul rand nu pot lipsi pompele manual. Aceste pompe de joasa presiune sunt destinate pentru interior si au in dotare 2 tipuri de diuze: una de tip jet si una de tip con. Acestea se pot folosi si in exterior doar ca eficienta este mult mai scazuta. Un avantaj foarte mare al acestei pompe este ca poate fi folosita si la procesul de dezinfectie nu numai la cel de dezinsectie. Fiecare fima de dezinsectie si orice firma DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) trebuie sa detina un astfel de echipament.

  • Atomizatorul cu motor pe benzina este urmatorul echipament de care avem nevoie pentru serviciile de dezinsectie. Aceast atomizator este practice o pompa legata la un motor pe benzina, avantajul fiind presiunea de lucru mult mai mare. Astfel se creeaza o pulverizare foarte fina, cu o eficienta marita. Costurile de exploatare sunt mult mai mici. Aceste atomizatoare isi fac treaba foarte bine in exterior, distanta putand sa ajunga la 7 metrii.
    Aparatul de Nebulizare ULV: aceste aparate functioneaza pe baza unui motor electric, pulverizarea este foarte fina si performanta mare. Distanta de actiune ajunge de la 7 pana la 10 metrii si este folosita in special pentru spatii inchise. Consumul si eficienta este una marita, avantajul mult mai mare fiind zgomotul produs mult mai mic si posibilitatea folosirii in interior. Acestea sunt cele 3 prinzipale unelte de care orice firma de dezinsectie are nevoie.

Mod de lucru

Modul de lucru al unei firme de dezinsectie sau a oricarei firme de DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) trebuie sa fie impecabil. Se folosesc substante foarte periculoase ce pot dauna foarte grav daca nu sunt folosite responsabil si conform specifiacatiilor. Fiecare angajat ce lucreaza cu astfel de substante necesita echipament de protective special, compus din manusi, masca, ochelari si combinezon. Fiecare angajat necesita o instruire si un curs special pentru a putea lucra intr-o firma de dezinsectie.

Firmele DDD (dezinsectie, dezinfectie, deratizare) au inceput sa se axeze foarte mult pe acest aspect al eficientizarii procesului DDD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.