Gandacul de bucatarie

gandacul de bucatarie

Gandacul de bucatarie este o insectă care locuiește pe lângă așezările omenești, hrănindu-se cu diferite alimente de origine vegetală, în special cu resturi alimentare

Multe persoane se intreaba cum se inmulteste gandacul de bucatarie sau ce solutii eficiente gasim pentru eliminarea acestei probleme.

Dezinsectie insecte daunatoare

Acesti gandaci pot reprezenta o adevarata problema, mai ales daca ne gandim la faptul ca se inmultesc destul de repede. Nu numai ca se inmultesc dar pot dezvolta adevarate colonii in bucataria noastra.

Despre acesti gandaci de bucatarie putem spune ca traiesc in jur de 6 luni, iar hrana lor este asigurata de resturile menajere. Pe de alta parte, gandacii de bucatarie se ascund mereu in zonele calde si umede, printre care putem aminti:

  • mobilierul (se poate interveni cu gel insecticid ),
  • tevarie ( gel insecticid, solutii pulverizare ),
  • ziduri ( gel insecticid, solutii pulverizare ),
  • si alte orificii greu accesibile. ( interventii prin shoc si rmanenta)

In cazul in care veti dori sa ii descoperiti, atunci tot ceea ce trebuie sa faceti este sa verificati orice sursa de umezeala. In aceste conditii, este foarte important sa luati legatura cu o companie ddd ( deratizare dezinsectie dezinfectie ). Astfel sa puteti gasi o solutie in ceea ce priveste combaterea gandacilor de bucatarie.

Gandacul de bucatarie – dezinsectie completa

Pentru a tine la distanta gandacii de bucatarie, este de asemenea important sa faceti constant curatenie. In acest sens, trebuie sa mutati si mobila, sau alte obiecte din bucatarie. De asemenea, pentru a combate aparitia gandacilor de bucatarie este indicat sa izolati cat mai bine locatia infestata.

Firma dezinsectie deratizare dezinfectie

O firma ddd specializata in acest domeniu, va poate explica cum se inmulteste gandacul de bucatarie. Poate pune in practica cele mai eficiente solutii si modalitati pentru a scapa de gandacii de bucatarie. Bugetul de care va trebui sa dispuneti pentru rezolvarea acestei probleme, nu este unul foarte mare, mai ales daca ne gandim la beneficiile si avantajele pe care le veti obtine odata cu eliminarea gandacilor de bucatarie. Tinand cont de aceste detalii si informatii veti avea posibilitatea ca in perioada urmatoare sa scapati odata pentru totdeauna de gandacii de bucatarie.

Solution ATAC este pregatita sa raspunda cerintelor dumneavoastra. Avem solutii viabile si servicii prompte, prin organizare, raspandire teritoriala, personal cu experienta si echipe multidisciplinare.

  • Dezinsectie pulverizare – Dezinsectie nebulizare – Dezinsectie cu gel insecticid – Dezinsectie cu capacne pe baza de feromoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.