ISO certificare

ISO certificare

ISO certificare, aupra sistemelor de management pe baza standardelor naţionale şi internaţionale serviciilor ddd ( deratizare dezinsectie dezinfectie ).

Prin iso certificare, exista un principiu de bază urmat de fiecare companie, indiferent dacă este mare sau mică, locală sau internaţională. Calitatea prin responsabilitate merită întotdeauna tot efortul. Este un fapt indiscutabil că pentru succes calitatea este primordială. Este important sa existe o Perspectiva a concurenţei la nivel european şi a globalizării progresive. Intrebarea nu este dacă, ci mai degrabă cum pot fi păstrate standardele de calitate la un nivel înalt.

In contextul actual, certificarea constituie o necesitate in toate domeniile si mai ales in domeniul afacerilor. Totusi, certificarea reprezinta cu adevarat valoare, in masura in care atesta ca serviciile ddd sunt de calitate. Acestea suntfurnizate de catre o organizatie  si sunt realizate intr-un sistem de management functional, orientat catre performanta.

ISO certificare

Procesele sofisticate specifice fluxurilor de lucru contribuie decisiv la calitatea produselor sau serviciilor DDD ( deratizare, dezinsectie, dezinfectie ).

Un sistem de management al calităţii care utilizează aceste certificate este, prin urmare, foarte potrivit pentru toate sectoarele companiilor. Indiferent de dimensiunile acestora – de la companii aflate la început de drum până la corporaţii internaţionale.

Compania DDD – Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Asigurarea calităţii ISO certificare Solution Atac – elementul esenţial pentru un nivel ridicat de satisfacţie a clientului

,, Avem deosebita plăcere de a vă informa faptul că au fost eliberate certificatele  companiei Solution Atac de către Organismul Internațional.

Felicitări, acest lucru demonstrează faptul că ați menținut sistemul de management din cadrul companiei în conformitate cu normele ISO.

Dorim să vă aducem la cunoștință, de asemenea, faptul că în Septembrie 2015 au fost emise noile ediții ale standardelor ISO 9001 și ISO 14001, care înlocuiesc în întregime edițiile vechi, ISO 9001:2008, respectiv ISO 14001:2004.

Cu ocazia modificării standardelor la versiunea 2015, s-a modificat și formatul certificatelor noastre ”

ISO certificare – acreditare firma SOLUTION ATAC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.