Legislatie deratizare

legislatie deratizare

Legislatie deratizare dezinsectie dezinfectie pentru aprobarea normelor privind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca societatile comerciale.

Legislatia deratizare

Stipuleaza in mod clar importanta si periodicitatea fiecarei interventii.  Treceri cu repetare conform legislatie DDD ( deratizare, dezinfectie, dezinsectie ), precum si consecintele neefectuarii lor.

Pentru orice spatiu detinut, ca si persoana juridica,  aveti obligatia legala de a avea un contract DDD. Un contract conform normelor in vigoare, pentru servicii de Dezinsectie, servicii Deratizare si servicii Dezinfectie.

Serviciul de dezinsectie si dezinfectie sunt actiuni de prevenire a unor boli transmisibile prin intermediul insectelor si rozatoarelor. Este cunoscut faptul ca a preveni este mult mai usor decat a combate.

Legi deratizare – Legi dezinsectie – Legi dezinfectie | Contracte ddd

Legi si acte normative serviciu deratizare

LEGEA NR. 3 / 1978  – legea de sanatate publica

LEGEA NR. 5 /1982  – reglementeaza protectia padurilor, protectia plantelor cultivate si regimul pesticidelor.

LEGEA NR. 98/1994 – stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica.
ORDINUL MS. NR 536 / 1997 – prevede efectuarea interventiilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de  3 luni (dezinsectie + dezinfectie), si la 6 luni serviciul de deratizare

LEGEA NR.100 / 1998 – privind asistenta de sanatate publica, publicata in monitorul oficial NR.204/1998

LEGEA NR 344 /31 / 2002 – privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si  sanatate publica.

ORDIN MINISTERULUI SANATATII NR. 916  / 2006 – pentru aprobarea  de supraveghere, prevenire si control al infectiilor in unitatile sanitare.

ORDIN MINISTERULUI SANATATII NR.914/2007 – pentru aprobarea normelor privind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un spital, in vederea obtinerii autorizatiei DSV.

ORDIN MINISTERULUI SANATATII NR.261/2007 – pentru aprobarea normelor tehnice privind curatarea, dezinfectia si sterilizarea suprafetelor sanitare.

ANEXA NR.2 LA HOTARAREA CONSILULUI GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI NR 120 2010 – privind aprobarea regulamentului de ordine si functionare a serviciilor de salubrizare.

SOLUTION ATAC o companie ddd de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, detine aceste certificare si poate demonstra prin toate autorizatiile si aprobarile de funtionare in corespondenta cu legile in vigoare pe care firma le detine.

Este foarte important sa se tina cont de toate aceste legi, si de legislatia DDD in vigoare. Printre aceste cereri enumeram servicii de deratizare, servicii de dezinsectie si servicii de dezinfectie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.