Procedura dezinsectie

Procedura dezinsectie

Procedura dezinsectie, deratizare, dezinfectie, servicii complete de combatere a daunatorilor si igienizare a spatiului de lucru.

Procedura dezinsectie

Dezinsectia este un proces complex de combaterea si de exterminarea focarelor de infectie cu insecte daunatoare. Sunt foarte multe insecte ce afecteaza atat corpul uman cat si cel al animalelor de companie. Din acest motiv suntem nevoiti sa realizam dezinsectii periodice. Firmele DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) au inceput sa ofere solutii din ce in ce mai bune pentru combaterea infestarilor cu insecte. Preturile au inceput sa devina din ce in ce mai convenabile si mai competitive intre ele. Calitatea va face diferenta. Cuvantul calitate cuprinde mai multe aspecte.  Plecand de la modul de operare si pana la calificarea personalului totul este foarte important. Aparatura de ultima generatie ajuta foarte mult in procesul de dezinsectie. SOLUTION ATAC ofera cele mai bune solutii in aceasta directie. In acest articol vom vorbi mai pe larg despre procedura de dezinsectie.

Ce masuri trebuie aplicate in procedura de dezinsectie?

Pentru a desfasura activitatea de dezinsectie este necesar sa indepliniti cateva masuri. Primele masuri sunt cele de igiena. Compania DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) trebuie sa asigure tot necesarul pentru aplicarea masurilor de igiena. Actiunea de dezinsectie trebuie aplicata odata la minim 3 luni pentru un rezultat optim. Toate firmele sunt obligate prin lege sa efectueze operatiuni DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) periodic astfel risca amenzi intre 3.000 si 8.000 lei.

Autorizatiile: autorizatiile sunt obligatorii pentru desfasurarea oricarui tip de procedura DDD inclusiv procedura de dezinsectie. Urmatoarele autorizatii si avize sunt obligatorii pentru punerea in legalitate a unei firme DDD si anume: Autorizatia DSV, autorizatiile de la DSP, Primarie, Politie.

Procedura de dezinsectie

Procedura este una destul de simplista. Se realizeaza la inceput un set de actiuni pentru combaterea focarului de infectie ca mai apoi la un interval de 10-14 zile sa se repete procedeul. Dupa ce se extermina intreg focarul de infectie se va realiza si o dezinfectie pentru eliminarea tuturor microbilor si a bacteriilor. Procedura difera de la metoda la metoda. Pentru metodele clasice mai exact cele mecanice, procedura este destul de simpla. Indepartarea mecanica, captura (cu capcane), distrugerea prin caldura si distrugere prin frig.

O alta metoda foarte folosita si eficienta este metoda chimica. Aceasta metoda chimica consta in aplicarea mai multor substante insecticide pentru eliminarea focarului. Exista foarte multe substante insecticide dar cele mai folosite si mai cunoscute sunt: naftalina, uleiul volatil, benzonat de metil, dietil, etc. O alta conditie ce trebuie implinita de substantele folosite in acest proces este sa fie complet biodegradabile. Pentru a nu se acumula in mediul inconjurator acestea trebuie sa fie biodegradabile. Aceste substante nu murdaresc si nu pateaza pe suprafetele tratate.

Alte proceduri si intervale de dezinsectie

Dezinsectia prin pulverizarea directa a substantei lichide este foarte clasica si des folosita. Dezavantajul acestei metode este zona de aplicare. Inseticidul nu poate fi aplicat pe aparatele de gatit, electrocasnice, panouri electrice, etc. In schimb exista metoda de aplicare a insecticidului sub forma de gel. Se aplica mici picaturi de gel in zonele cele mai frecventate de insecte si in zonele unde nu se poate pulveriza direct insecticidul.

Toate aceste metode au avantaje si dezavantaje, compania DDD va va recomanda si o va aplica pe cea mai buna in functie de nevoile fiecaruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.