Servicii dezinfectie eficiente

Servicii dezinfectie eficiente

Servicii dezinfectie eficiente prin pulverizare si nebulizare, persoane juridice. Se ofera contracte avantajoase si colaborari sigure.

Am vorbit in articolele trecute mai multe despre cum se deschide, ce presupune deschiderea si ce presupunerea rularii unei firme ddd. Compania DDD  (deratizare, dezinsectie, dezinfectie). Daca nu ati apucat sa le cititi le puteti gasi aici. In zilele noastre cand pandemia poate stopa oricand activitatea multor domenii si cel al deinfectiilor poate fi afectat. Pe langa asta competitia a inceput sa devina din ce in ce mai mare si clientii isi maresc standardele si asteptarile. Pentru a rezista pe piata firmele DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) trebuie sa preseteze servicii din ce ince mai eficiente. In articolul de astazi vom vorbi despre servicii de dezinfectie eficiente.

Ce presupune un serviciu de dezinfectie eficient?

Ceea ce delimiteaza un serviciu de dezinfectie normal de unul eficient este modul de operare, solutia folosita si aparatura folosita. Pentru a realiza servicii de dezinfectie eficiente este necesara o solutie mult mai calitativa. Daca se foloseste o substanta de dezinfectie calitativa atunci cantitatea folosita in raport cu pretul va fi mult mai mica, implicit si costuri mult mai mici. Aparatura este si ea esentiala in eficientizarea intregului proces de dezifectie. Comparativ cu pompele de joasa presiune, aparatul de dezinfectie prin nebulizare este net superior si are un efect mult mai bun. Acest aparat functioneaza foarte asemanator precum pompele de inalta presiune doar ca picaturile de substanta imprastiate sunt asa de mici incat formeaza o ceata foarte groasa. Aceasta ceata se depune pe absolut toate suprafetele din incapere, indiferent de cat de greu accesibile sunt si au o eficienta foarte crescuta.

Dezinfectantul actioneaza si el mai bine fiind aplicat uniform pe intreaga suprafata. Cantitatea de dezinfectant folosit pentru a dezinfecta aceasi suprafata este mult mai mica prin aceasta metoda fata de oricare alta metoda (pompa de joasa presiune sau pompe de inalta presiune). Modul de operare si personalul este si el foarte important. Un personal cu experienta si bine instruit va realiza serviciile de dezinfectie mult mai eficient fata de un personal incepator. Toti acesti factori impreuna duc la o dezinfectie eficienta.

Costurile si avantajele

Costurile pentru servicii de dezinfectie eficiente sunt mai mici pe termen lung dar mai mari pe termen scurt. Pe termen scurt sunt necesare aparate mult mai noi si scumpe, substanta trebuie sa fie si ea de calitate iar instruirea personalului nu este ieftina mai ales pentru firmele cu multi angajati. Dar pe termen lung toate aceste costuri sunt recuperate. Avantajele sunt multiple, daca serviciile de dezinfectie sunt eficiente si costurile sunt mai scazute, ofertele catre clienti mai bune, clienti si contracte mai multe, un flux continuu de client si timpul economisit.

Servicii dezinfectie eficiente

Dezinfectia poate fi eficienta si din punct de vedere a timpului de executie. Un timp de executie mai mic duce la un numar mult mai mare de interventii. Odaca ce interventiile sunt mai multe si clientii sunt mai multi. Acest flux mai mare duce implicit si la profituri mai mari. Portofoliul de clienti se mareste si el considerabil in acest mod si sunt sanse mai mari sa se formeze un fluz continuu de clienti si de contracte.

Firmele DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) au inceput sa se axeze foarte mult pe acest aspect al eficientizarii procesului de dezinfectie si nu numai.

SOLUTION ATAC ofera servicii de dezinfectie foarte eficiente, la preturi competitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.