Tarife servicii DDD

Preturile pentru operatiunile DDD, atat pentru persoanele fizice dar si cele juridice pot varia foarte mult in functie de mai multi factori. In functie de consumul necesare, in functie de complexitatea lucrarii si a urgentei preturile pot varia foarte mult dar, SOLUTION ATAC, va oferi intodeauna cea mai buna oferta de pret in raport cu calitatea lucrarii.

Asa cum am inceput si noi, incep si multe alte afaceri, de jos cand totul este mai greu, din acest motiv dorim sa le ajutam si sa le usuram munca oferind pachete personalizate in functie de cerintele fiecaruia. Avem prestabilite niste pachete foarte avantajoase ce include toate cele 3 operatiuni de baza : deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Tote tarifele afisate sunt informative, se pot negocia in functie de suprafata, de bugetul fiecaruia, de gradul de infestare si de celelalte cerinte si beneficii. Pretul se poate schimba in functie de nevoile fiecarei situatii, ce produse de dezinsectie se folosesc, ce momeala de deratizare, numarul statiilor de intoxicare si adezivul folosit cat si produsele de igienizare pentru dezinfectie. Situatiile sunt mereu diferite si trebuie intervenit prin metode diferite, in cascada, folosind substante multiple.

Cel mai bine este sa contactati echipa SOLUTION ATAC pentru a stabili un pret corect pentru ambele parti.

SOLUTION ATAC ofera cele mai bune oferte de pe piata pentru servicii de DDD, cu un program flexibil pentru a satisface nevoile oricarei afaceri, indiferent de ora ceruta, pentru a mentine afacerea deschisa.

MAGAZINE ALIMENTARE, CAFENELE, BARURI, RESTAURANTE, GRADINITE, COFETARII, BRUTARII, SALOANE INFRUMUSETARE, FIRME CATERING, CATRE TOATE PERSOANELE JURIDICE, SOCIETATI COMERCIALE
Servicii DDD / Suprafete Sub 50 m2 70 m2 – 100 m2 200 m 2 – 400 m2 Peste 500 m2
Deratizare 1 – 3 RON / m2 1- 2 Ron / m2 0.7-1 RON / m2 Oferta aplicata
Dezinsectie 1 – 3 RON / m2 1- 2 Ron / m2 0.7-1 RON / m2 Oferta aplicata
Dezinfectie 1 – 3 RON / m2 1- 2 Ron / m2 0.7-1 RON / m2 Oferta aplicata
Pachet complet DDD
Pret fix persoane juridice cu interventii periodice
Oferta aplicata Oferta aplicata Oferta aplicata / interventia Oferta aplicata
PRETURI SERVICII DEZINSECTIE APARTAMENTE – GARSONIERE – CU 1 / 2 / 3 / 4 CAMERE
SERVICII DEZINSECTIE GARSONIERA APARTAMENT 2 CAMERE APARTAMENT 3 CAMERE
1 INTERVENTIE 1 – 3 RON / m2 1 – 3 RON / m2 1 – 3 RON / m2
2 INTERVENTII 1 – 3 RON / m2 1 – 3 RON / m2 1 – 3 RON / m2
3 INTERVENTII 1 – 3 RON / m2 1 – 3 RON / m2 1 – 3 RON / m2
ABONAMENT LA CERERE LASATI SPRAY-UL IN SEAMA NOASTRA
SUNT RECOMANDATE CEL PUTIN 2, 3 INTERVENTII IN FUNCTIE DE GRADUL DE INFESTARE

ATENTIE !

Fiecare oferta prezentata mai sus, variaza in functie de nevoia fiecarui spatiu si de necesarul fiecarui serviciu solicitat.

 • Produse si biocide dezinsectie folosite precum si modul de lucru ( ULV, Pulverizare, capcane adeziv, gel insecticide )
 • Capcane si raticide la deratizare prin statii intoxicare, placi adeziv, sau si mix de momela;
 • Produse si biocide folosite la dezinfectie folosite precum si modul de lucru ( nebulizare, pulverizare);
 • Plus, minus si alti factori necunoscuti, descoperiti in locatie, gradul de infestare, modalitatea de lucru, suprafata, timp de lucru, ora programarii, numar operatori calificati necesari lucrarii ddd, etc….

Tarife calcul interventie

 • Pret substanta pulverizare + Pret substanta ULV + Pret capcane adeziv + Pret Gel insecticid + Pret urgenta serviciului solicitat ( weekend);
 • Oferta finala se aplica la cerere si la modul de lucru oferit sau negociat;
 • Preturile afisate sunt fara tva.

Cum intervenim!

 • Fiecare interventie trebuie tratata diferit, serviciul trebuie efectuat prin cascada, ceea ce implica mai multe tipuri de substata insecticid, gel, capcane adeziv, atractanti alimentari, feromoni, toate  in functie de consumul sau necesarul fiecarei interventii.

Cele mai bune preturi servicii dezinsectie Case, Vile, Scari de Bloc, Asociatii Locatari

 • Oferim colaborare si venim in intampinarea dumneavoastra cu preturi avantajoase, in limite onorabile pentru ambele parti;
 • In functie de gradul de infestare constatat la fata locului, de suprafata, de substantele si metodele D.D.D, se prezinta oferta pentru fiecare serviciu;
 • Avem un program de lucru flexibil, executand lucrarile de dezinsectie si deratiazare dupa orarul impus de solicitant;
 • Intervenim la intervale de timp conforme cu  specificul activitatii dumneavoastra, fara nicio ezitare, indiferent de ora ceruta.